Thursday, March 31, 2022

Bör rösträttsåldern sänkas till 16 uppsats

Bör rösträttsåldern sänkas till 16 uppsats



Det var förvånande hur många skäl de gav för att stödja sina åsikter och innehåll att de inkluderade vanliga motsatta argument. Akademisk nivå:. Våra professionella skribenter arbetar dag och natt för att se till att du får kvalitetsuppsatser i tid utan förseningar eller avbrott. De vanligaste exemplen på dessa är ansvaret att gå med i de väpnade styrkorna, bilda familj och betala skatt, argumentet är att om du kan dö för ditt land, gifta dig och betala skatt, bör du ha rätt att visa dina känslor för att regeringen. The Electoral Reform Society Varför skulle diskriminerande lagar innebära att ungdomar under 18 år inte kan rösta, när dessa lagar i sig är motiverade av oförmågan att rösta, bör rösträttsåldern sänkas till 16 uppsats.





26:e tillägget till konstitutionen antogs snabbt under Vietnams höjdpunkt



Röstning avser processen att fatta kollektiva beslut och uttrycka åsikter i ett möte eller en grupp efter diskussioner, debatter och valkampanjer. Att rösta är ett ansvar och en rättighet för varje individ i ett land med demokratiska politiska strukturer. Omröstningsprocessen underlättar val och preferensuttryck i sökandet efter individuella intressen. Metoden hjälper också medborgare att delta aktivt i sina samhällen utan manipulation eller diktatur. I de flesta länder är den ålder som är acceptabel för en person att delta i valet 18 år. Åldersgränsen har dock blivit ett allvarligt problem i vissa länder, och vissa hävdar att de borde höja minimitalet för rösträtt.


Tvärtom, andra anser att en höjning av röstningsåren kommer att kränka tonåringars demokratiska rätt att delta i val. I USA, där den lägsta rösträttsåldern är 18 år, bör rösträttsåldern sänkas till 16 uppsats, röstningsåldern tar fart när kontroverser bryter ut, med vissa medlemmar som hävdar att röstningsåren borde öka. Däremot föreslår andra att röstningsåren bör sänkas till 16 år Wagner et al. Även om andra människor är defensiva för att minska röstningsåren i USA, bör den lägsta rösträttsåldern höjas eftersom medborgare i åldern 16 och 18 år har liten väsentlig politisk kunskap, kognitiv kapacitet, livserfarenhet och oberoende. Röstning är en kritisk medborgerlig plikt som individer bör ta på sig för att välja sina föredragna ledare som kan skapa möjligheter till välståndsskapande.


Under alla val betonar politiker och medborgarpedagoger vikten av att rösta och beskriver fördelarna som uppstår när medborgarna deltar i den demokratiska övningen. Även om många individer är medvetna om betydelsen av att rösta, ignorerar en stor del av den amerikanska befolkningen dess betydelse på grund av uppkomsten av olika uppfattningar som hindrar deras fokus på livet och andra delar av samhället. Mycket fokus riktas dock mot presidentvalet på grund av dess ackumulerade intressen som påverkar individers övergripande perspektiv på röstningsprocessen.


På samma sätt har den lägsta rösträttsåldern blivit en omtvistad fråga på grund av de olika ståndpunkter som individer antar angående det bästa tillvägagångssättet som kan användas för att uppnå önskade resultat. Denna litteraturgenomgång kommer att ge en historia av att rösta för att exponera individer för en miljö där de kan uppskatta de framsteg som har gjorts för att säkerställa denna frihet. På samma sätt kommer detta avsnitt att ge en lista över fördelarna med att höja minimiåldern, i motsats till att sänka den. Det kommer också att belysa de negativa effekterna av flytten på den amerikanska demokratin. Till skillnad från idag där personer över 18 år kan rösta, var det inte en standardrätt för alla amerikaner i den medeltida världen. Kvinnor och ungdomar förbjöds av tidigare regimer som i hög grad förlitade sig på vissa sektioner inom den konstitutionella ramen för att genomföra sina intressen.


I sin ursprungliga form, U. Konstitutionen specificerade inte vem som fick rösta och vem som inte kunde, ett drag som gav staterna en möjlighet att underminera kvinnor, afroamerikaner och andra utsatta grupper genom att hindra dem från att rösta. Men U. Konstitutionen hade en tydlig riktlinje som fastställde röstningsmönster och hela processen, som skulle användas för att övervaka de amerikanska valen. Idag har samtalet om vem som ska få rösta återupptagits och riktar sig nu mot de unga, som tros sakna kapacitet att fatta välgrundade röstbeslut. Förespråkare för att höja den lägsta rösträttsåldern menar att en översyn av gränsen kommer att ge unga människor en möjlighet att fatta välgrundade beslut under röstningsprocessen.


Många av ungdomarna är mestadels opolitiska och vanligtvis ointresserade av politiska samtal och som sådan kan alla framåtsträvande politiker vilseleda dem att rösta på sin föredragna kandidat som kanske inte är det bästa alternativet för landet Peto, till skillnad från vuxna som kan göra informerade beslut utan att ge efter för någon yttre press, kan unga människor lätt övertygas och övertalas att göra fel val. Istället bör landet fokusera på att utveckla policyer som uppmuntrar fler individer att delta i röstningsprocessen. Men befintliga studier har rekommenderat att höja minimiåldern för att skapa en möjlighet där landet bör rösträttsåldern sänkas till 16 uppsats fri från förhastade beslut.


Samtidigt kommer en höjning av den lägsta röstgränsen att skapa en smidig övergång för befolkningsgruppen att ta sig ur sin komfortzon och fatta välgrundade beslut på grund av sin exponering för vuxnas förväntningar och erfarenheter. Därför ses en justering av minimiåldern för rösträtt som ett potentiellt givande beslut som kan skydda landet från desinformation. Unga människor ska lära sig genom att vara delaktiga i faktiska beslut som har en enorm inverkan på deras framtid. Att försumma sin vilja att lära sig genom röstdeltagande utgör ett samhällsproblem där de kan förlora intresset för att välja sina föredragna ledare när de blir myndiga.


Det bör nämnas att bör rösträttsåldern sänkas till 16 uppsats nuvarande generation av ungdomar är mer informerade på grund av den ökade tillgången till information, som har underlättats av framväxten av innovativa kommunikationsplattformar och internet, bör rösträttsåldern sänkas till 16 uppsats. Oavsett vilket beslut som kommer att fattas i den aktuella frågan, bör beslutsfattare överväga ungdomarnas åsikter genom att skapa en möjliggörande miljö som uppmuntrar dem att uttrycka sin oro. Viktigt är att tillvägagångssättet att ändra den lägsta åldersgränsen för rösträtt inte bör styras av en önskan att undergräva ungdomarnas ställning i den amerikanska kontexten.


Utifrån denna observation är unga människor i den moderna världen kapabla att fatta välgrundade beslut på grund av deras ständiga exponering för röstinformation, vilket påverkar deras perspektiv på livet och andra aspekter av samhället. Dessutom kommer en höjd åldersgräns för rösträtt inte bara att avskräcka ungdomar från att delta i röstningsprocessen, utan kommer också att påverka det totala valdeltagandet på grund av de hårdare ståndpunkter som individer har antagit antingen till stöd för eller emot de föreslagna ändringarna. Sammanfattningsvis är röstning en viktig praxis i samhället eftersom den bestämmer politiken och vägledande principer i en nation.


Omröstningsprocessen kräver medvetenhet från valdeltagarna för att säkerställa att de är ansvariga för sina beslut. Minsta rösträttsålder för många nationer, inklusive USA, är 18 år, vilket ökar, bör rösträttsåldern sänkas till 16 uppsats. En lägre rösträttsålder skulle göra det möjligt för ungdomarna att utöva sin rösträtt och underlätta deras nationella politiska representation. En lägre ålder skulle dock tillåta röstande deltagare som har otillräcklig politisk kunskap och liten kognitiv förmåga, vilket begränsar deras förmåga att göra ett välgrundat val.


Det är därför nödvändigt att bör rösträttsåldern sänkas till 16 uppsats den lägsta rösträttsåldern från 18 till en högre ålder för att möjliggöra deltagande av personer med välgrundat omdöme och därmed förhindra manipulation från andra människor. Oosterhoff, B. Omprövning av minimiåldern för rösträtt i USA. Peto, T. Varför rösträttsåldern bör sänkas till Wagner, M. Röstning vid Valdeltagande och kvaliteten på röstval. Valstudier31 2 Whitehead, A. Gör Amerika kristet igen: Bör rösträttsåldern sänkas till 16 uppsats nationalism och rösta på Donald Trump i presidentvalet.


Religionssociologi79 2 Våra skribenter är erfarna yrkesmän som har kunskapen att skriva om vilket ämne som helst på ett intressant sätt med bibehållen akademisk integritet. Våra professionella skribenter arbetar dag och natt för att se till att du får kvalitetsuppsatser i tid utan förseningar eller avbrott. Med många års erfarenhet bakom oss, bör rösträttsåldern sänkas till 16 uppsats, vårt företag leds nu av yrkesverksamma med stor kunskap inom olika studieområden. Du behöver aldrig oroa dig för plagiat eller att fastna i stressen av att slutföra uppdrag när du använder våra professionella tjänster!


Dessa akademiska experter skiljer sig från de flesta andra skrivartjänster eftersom de har doktorsexamen och årtionden av yrkeserfarenhet inom akademin. Och eftersom de vet hur överväldigande universitetslivet kan vara, avstår vi från alla minimideadlines så att du kan fokusera på att studera utan att oroa dig för att ditt uppdrag alltid hänger över ditt huvud, bör rösträttsåldern sänkas till 16 uppsats. Våra akademiska författare är självsäkra och mycket kapabla att anta alla utmaningar. Däremot tillåter vi inte kunder som missbrukar privilegiet för kostnadsfria revisioner. När världen rusar och deadlines ökar är det svårt att sätta sin bästa fot fram. com är här för att hjälpa dig med högkvalitativa uppsatser om alla ämnen, från historieuppsatser och tekniska designbeskrivningar till sociologiska fallstudier.


com är en utmärkt lösning för alla dina problem när det gäller att skriva antagningsuppsatser. Du behöver inte oroa dig för någonting längre eftersom vi kommer att förse dig med högkvalitativa uppsatser skrivna av expertskribenter som vet hur man skriver professionellt! Från tidshanteringsförmåga till APA-format citeringar; från MLA-formateringsregler för forskningsartiklar; från högskoleansökningsuppsatser där insatserna är höga - alla dessa aspekter av det akademiska livet blir tydligare när vi skriver ner allt på papper! com är en professionell tjänst för att skriva uppsatser som ger studenter väl undersökta uppsatser av hög kvalitet om vilket ämne som helst och på alla studienivåer. Vissa av våra kunder föredrar att skriva sina uppsatser själva och har en tredje part som att skriva uppsatser. com korrekturläs den för fel efter att de är klara med att skriva.


Vi har ett skickligt team av redaktörer som granskar din uppsats noggrant och ser efter eventuella misstag som kan minska uppsatsens överklagande eller effektivitet samt göra rättelse för att bättre förbättra dess övergripande kvalitet innan du skickar in den någon annanstans! För alla dina redigeringsbehov, vänd dig till Essay-writing. Du arbetar hårt på dina akademiker, och du bör belönas, med en revidering eller modifiering gratis på valfri beställning från en uppgift till avhandlingsuppsatser. Hem Om oss Hur det fungerar Anpassad essäskrivning Kontakta oss Beställ nu Mitt konto. Mitt konto Hem Om oss Hur det fungerar Anpassad essäskrivning Kontakta oss.


Varför Amerika bör höja sin röstningsålder Röstning hänvisar till processen att fatta kollektiva beslut och uttrycka åsikter i ett möte eller en grupp efter diskussioner, debatter och valkampanjer. Litteraturgranskning Förord ​​Röstning är en kritisk medborgerlig plikt som individer bör åta sig för att välja sina föredragna ledare som kan skapa möjligheter till välståndsskapande. Historisk bakgrund Till skillnad från idag där personer över 18 år kan rösta, var det inte en standardrätt för alla amerikaner i den medeltida världen. Fördelar Förespråkare för att höja den lägsta rösträttsåldern menar att en översyn av gränsen kommer att ge unga människor en möjlighet att fatta välgrundade beslut under röstningsprocessen. Nackdelar Unga människor ska lära sig genom att vara delaktiga i faktiska beslut som har en enorm inverkan på deras framtid.


Slutsats Sammanfattningsvis är röstning en viktig praxis i samhället eftersom den bestämmer politiken och vägledande principer i en nation. Referenser Oosterhoff, B. Beräkna ditt papperspris. Typ av papper. Akademisk nivå. Varför essäskrivande. Prova det nu! Beräkna priset på din beställning Typ av papper som behövs:. Du får en personlig chef och rabatt. Akademisk nivå:. Totalbelopp:. Hur det fungerar? Följ dessa enkla steg för att få ditt papper gjort. Lägg din beställning Fyll i beställningsformuläret och ange alla detaljer om ditt uppdrag. Fortsätt med betalningen Välj det betalningssystem som passar dig bäst. Få den slutliga filen När ditt papper är klart, bör rösträttsåldern sänkas till 16 uppsats, vi mailar det till dig.


Våra tjänster När världen rusar och deadlines ökar, bör rösträttsåldern sänkas till 16 uppsats, det är svårt att sätta sin bästa fot fram. Uppsatser Läxhjälp Service Uppsatsskrivning. Antagningspappersformat och -typer Från tidshanteringsförmåga till APA-format citeringar; från MLA-formateringsregler för forskningsartiklar; från högskoleansökningsuppsatser där insatserna är höga - alla dessa aspekter av det akademiska livet blir tydligare när vi skriver ner allt på papper!





hur man skriver en slutsats för en uppsats



Ett exempel på var de använde etos för att hjälpa deras påstående är när de citerar en högskoleprofessor, ?? En undersökning av Bruce Merrill, professor i journalistik vid Arizona State University, fann en kraftig ökning av valdeltagandet. Merrill jämförde valdeltagandet av registrerade väljare i fem städer med Kids Voting med valdeltagande i fem städer utan programmet. Merrill fann att mellan fem och tio procent av de tillfrågade rapporterade att Kids Voting var en faktor i deras beslut att rösta. Detta indikerade att vuxna över hela landet uppmuntrades att rösta av programmet.


Pathos verkade också frånvarande i den här artikeln, men som jag sa tidigare, var det onödigt, eftersom de försökte uppnå ett logiskt, komplett argument som skulle vara svårt att undergräva och lätt att övertyga en publik. Detta är ett effektivt sätt att övertyga en publik utan att ta den enkla vägen ut, som många gör, genom att bara vädja till deras känslor. Ett annat vanligt, enkelt sätt som författare använder för att framföra sina argument är att göra outtalade antaganden, som är lättare att spåra ur och som också är den lata vägen ut, det finns mer värdiga sätt att göra ett solidt påstående, som inte kommer att motbevisas så snabbt. Ouppgivna antaganden är en annan taktik som författaren till de tio bästa skälen till att sänka röstningsåldern? inte inkluderade, vilket gör deras artikel så mycket bättre, eftersom som tidigare nämnts, andra är inte så snabba att motbevisa dem, eftersom outtalade antaganden inte inkluderar verkliga, legitima skäl för deras berättigande och argument.


Den andra artikeln, "Släpp inte röstningsåldern" är från en kanadensisk onlinetidning som täcker alla sorters ämnen, av Robyn Urback. Hennes åsikt är ganska tydlig från början av artikeln, när hon börjar med en fantasi, ??I detta fantasiland kör liberalerna på en stark plattform av ökade Justin Bieber-prestationer, medan de konservativa släpar efter med sin ??More School Danser?? femårsplan. NDP:erna "Vi ska prata med din mamma om att förlänga ditt utegångsförbud?" löftet har dock inte riktigt tagit fart.


Hennes tonfall genom hela den här artikeln, som visas i många citat, visar att hon inte tar tonåringar, inte ens barn, på stort allvar, hon verkar se hela idén med att sänka rösträttsåldern som ett skämt, och en sarkastisk ton lyser igenom i hennes författarskap ofta också. Hon jämför också B. Den liberala ledarskapskandidaten Mike de Jongs idé om att åringar ska kunna rösta i provinsval eftersom det kommer att skapa en "engagemangskultur". genom att få unga människor till vallokalen tidigt, att dela ut opsik i vallokalerna. Det blir väldigt snabbt i hennes artikel att hon är ganska partisk, och det verkar som att hennes grumliga, närsynta omdöme påverkar hennes förmåga att övertyga sin publik och ge ett solidt argument för hennes påstående i början av hennes artikel.


Med det sagt, hon förser fortfarande sin publik med vädjanden till logotyper, etos och patos, och försöker inkludera många externa källor samt förbli mer opartisk efter hennes omogna kommentarer i förordet till sin artikel. Hon fortsätter, "Samtidigt som en utvidgning av omröstningen till och åringar skulle spektakulärt öka valdeltagandet i den nybildade "Under 18?" kategori kommer de relativa siffrorna att vara lika urusla som för de åldrade. Faktum är att de förmodligen skulle vara värre. Statistik visar att valdeltagandet ökar med åldern, även inom kategorin. Så om dessa trender är någon indikation, skulle åringar troligen ha den sämsta uppvisningen av alla. Hon börjar det här citatet med att använda logik, att en sänkning av rösträttsåldern skulle öka valdeltagandet i kategorin under 18 år, och anger det uppenbara, men säger att de inte skulle skilja sig mycket från valdeltagandet för kategorin.


Allt mycket sant, men hur vet hon att siffran för dem under arton inte skulle skilja sig från de åldrarna 18 till 24? I verkligheten gör hon det inte, hon gör ett outtalat antagande, som inte har något egentligt stöd eller bevis, och därför inte hjälper hennes argument alls, det förstör det verkligen eftersom allt hon gjorde var att förse oss med hennes personliga åsikt och idéer, vilket inte hjälper till att övertyga oss väl. Hon vädjar till etos i det här citatet, genom att inkludera den statistiken även om hon inkluderar varifrån de kom, visar att röstningen ökar med åldern. Om det påståendet är sant, och bevisat av statistik, skulle inte en sänkning av rösträttsåldern till 16 hjälpa åldersgruppen att öka? Hon tog inte med den punkten, vilket är förvånande med tanke på att det verkar vara väldigt bra, men det är uppenbarligen för att detta återigen skulle spåra ur hennes tidigare argument att en sänkning av rösträttsåldern inte skulle hjälpa någonting.


Författaren fortsätter med att prata om konsekvenserna av att en sextonårig röstning skulle ha blivit "mutad av sina föräldrar eller av ett lyckokast" de röstade, vilken kunskap skulle de ha om vad de skulle rösta på? Hon gör en logisk poäng för att stödja detta påstående, "Med några mer än 14 år på blöjor skulle de nyligen auktoriserade väljarna ha liten livserfarenhet från att dra politiska slutsatser eller göra en informerad röst. Å andra sidan, men att vara oinformerad förnekar inte ens rätt att rösta. Även när individer är tillbaka i blöjor kan de fortfarande rösta, trots deras kanske urholkande resonemangsförmåga. Naturligtvis har inte alla åringar tappat vettet, medan ingen åring kan minnas till exempel den skatteglada premiärministern som kapade provinsen för två mandatperioder sedan.


Hon berör också det faktum att tonåringar är lätta att påverka, "det har gjorts otaliga studier som bekräftar hur mottagliga gymnasieelever är för påverkan utifrån?" och räkna bara antalet vinterjackor av märket Canada Goose du ser på tonåringar nästa gång du är i en galleria om du har några tvivel. Politik skulle bli ett ännu smutsigare spel. Uppenbarligen är de inte det, och hon har inga verkliga, faktiska bevis för att de påverkas på det sätt hon säger att de är. Hon avslutar sin artikel med uttalandet: "Sextonåringar borde inte rösta om det som de har litet intresse av, särskilt under de uppväxtår då "relativism" är bara ett ord på en engelsk popquiz.


Hon inkluderade massor av patos genom hela den här artikeln, med smutsiga kommentarer mot barn, tonåringar och till och med äldre, hon gjorde det väldigt uppenbart, och hon försökte inte utelämna sina egna personliga känslor och förakt för att sänka rösträttsåldern alls i hennes artikel. Det är häpnadsväckande att hon inkluderade så mycket av sina personliga åsikter och känslor, eftersom det inte hjälper till att övertyga hennes publik att tro vad hon tror, ​​om de inte redan känner på samma sätt som hon gör i ämnet. Ring på den prestigefyllda skolan i Massachusetts Institute of Technologys äldsta onlinetidning.


Han börjar sin artikel med tanken att båda förslagen om att sänka rösträttsåldern i Cambridge City Council måste förkastas. Han konstaterar också att protesterna från bittra, gnällande studenter över det nya Massachusetts Comprehensive Assessment System MCAS-testerna visar att många tonåringar ännu inte är mogna nog att delta i den politiska processen. Det är ganska uppenbart från början av denna artikel vad Michael J. Rings avsikt och åsikt i frågan om att sänka rösträttsåldern är att han tycker väldigt lika om det som Robyn Urback gjorde i sin artikel som jag nämnde tidigare, "Don't Drop the Voting Age".


Han bryr sig mycket om testerna i Massachusetts Comprehensive Assessment System och känner att ungdomar inte gör det. Han jämför ganska mycket tonåringar med vad som låter som en storm, "att skapa förödelse?" och så. Han gör en logisk poäng när han säger att "visst visar många åringar den mognad som borde krävas av en väljare, men utan tvekan gör många av deras jämnåriga inte det. Jag skulle kunna tänka mig många vuxna med mognad som en tonåring, vilket gör att tonåringar inte är mycket annorlunda. Han gör en annan poäng genom att använda vädjan till logotyper, "Rådmän hävdar att engagera tonåringar i den politiska processen innan de går till college kommer att göra det möjligt för dem att bli kunniga om hemstadspolitik och bilda en röstvana innan de går till college?" Varje ung väljare borta på college kan lätt följa hemstadshändelser med lite initiativ.


Uppenbar, men sann poäng Michael J. Han gör ett fruktansvärt outtalat antagande när han säger: "Att tillåta icke-medborgare att rösta skapar samma problem som att låta åringar att rösta skulle skapa. Genom att bevilja rösträtten till icke-medborgare injiceras en pool av väljare som inte har någon skyldighet att lära sig om våra politiska institutioner i väljarna. Förvånande att en författare som publicerats i en så uppskattad skolas nättidning skulle göra ett så oseriöst misstag. Hos Myhomeworkwriters. Som sådan kompromissar vi aldrig med kvaliteten på våra läxtjänster.


Våra läxhjälpare ser till att de tillverkar varje papper noggrant för att matcha kraven i instruktionsformuläret. Med Myhomeworkwriters. com garanteras varje student högkvalitativa, professionellt skrivna uppsatser. Vi ser till att vi anställer personer med höga akademiska kvalifikationer som kan upprätthålla vår kvalitetspolicy. Dessa författare genomgår vidareutbildning för att vässa sina skrivfärdigheter, vilket gör dem mer kompetenta i att skriva akademiska uppsatser. Vårt företag upprätthåller ett rättvist prissättningssystem för alla akademiska skrivtjänster för att säkerställa överkomliga priser.


Vårt prissystem genererar offerter baserade på egenskaperna hos enskilda papper. My Homework Writers garanterar alla elever snabb leverans av papper. Vi förstår att tid är en viktig faktor i den akademiska världen. Därför säkerställer vi att vi levererar uppsatsen på eller före det överenskomna datumet för att ge eleverna gott om tid för granskning. com upprätthåller en noll-plagiatpolicy i alla tidningar. Gränsen måste dras någonstans. Om rösträttsåldern sänktes till 16, kunde vi då förvänta oss att höra rop för att låta åringar rösta? Det är därför en förnuftig ålder att dra gränsen för valet i Storbritannien.


Någonstans måste en linje dras, men 18 är inte den åldern. En åring är sannolikt väl medveten om vilken effekt en regering kommer att ha på deras utbildning och arbetsmöjligheter. De kan betala skatt. De kan ansluta sig till de väpnade styrkorna. De kan uppfostra barn. En åring har lika stort intresse för vem som styr landet som vilken annan person som helst. Spelar det någon roll vilken rösträttsålder som är i andra länder? Detta kan till och med vara en möjlighet att ta ledningen och inspirera andra nationer att följa i våra fotspår. Dessutom, varför skulle det faktum att en åring kanske kan rösta chockera oss, vi litar på barn varje dag.


Barn så unga som 13 kan litas på att hantera gevär med skarp ammunition i den kombinerade kadettstyrkan. Men de är institutionellt irrationella på grund av deras födelsedatum fram till deras 18-årsdag. Slutligen, även om moms verkligen betalas av vem som helst, skiljer det sig helt klart från direkta bidrag till folkförsäkringen och arbetssökandebidrag som betalas av personer över åldern. själva motiveras av oförmågan att rösta.


Vad sägs om beskattningen på gas, mat och allt det där utan representation? Vilket för övrigt kraftigt påverkar gaspriserna. De har rösträtt! Det blir högre valdeltagande. De kan till och med lära sig om att rösta i skolan, vilket jag tror att de redan gör, och de kan själva undersöka det! Jag tror ja, för när du är 16 år gammal är du tillräckligt gammal för att veta vad du ska rösta på, även om du inte fick det på slutet, men när du är 16 år vet du vilken, och jag tror att tonåringar har kunskap också, de har förmågan att rösta. Vill du ge 16-åringar rösträtt... om de är gamla nog att förstå vad rösträtten innebär, då är de gamla nog att förstå sina handlingar och ställas inför rätta som vuxen när de bryter mot lagen och fängslas med vuxna... ungdomsbrottslingar endast under ålder Om en tonåring gör det bryr sig inte om ett val, det betyder inte att de inte ska få rösta.


De tonåringar som inte bryr sig om val kommer inte att rösta, och det är deras personliga val. Men det finns också ungdomar som VÄLJAR bryr sig om sitt land. Att folk som inte bryr sig om landet inte röstar påverkar inte landet på något sätt,. Det kanske bara avslutar den här stora debatten. Men 17 ger mig mer tid att lära mig snarare än och det ger mig också en tidigare chans än jag tror om medborgare kan visa en rimlig mängd förståelse för politik borde de vara högt för att rösta oavsett ålder, men människorna som bestämde rösträttsåldern borde vara 18 hade tänkt ut det mycket noggrant och tog troligen alla dessa saker i beaktande.


Jag kanske håller med dig om du kan förklara på djupet hur en 17-åring är mogen nog att rösta baserat på en rimlig mängd bevis. Ja rösträttsåldern borde sänkas eftersom barnet nuförtiden redan får praxis med val i sin skola. De röstar på huvudpojken, huvudtjejen, sportkaptenen osv. De blir till och med mogna nog att faktiskt välja sina ledare. Som sextonåring tycker jag inte att vi ska sänka rösträttsåldern till sexton eftersom vi inte är tillräckligt medvetna om vår omgivning. Men om du märkte några av argumenten ovan, nämnde folk att om regeringen beslutade att sänka det, skulle studenter vid sexton uppenbarligen utbildas mer om det, kanske till och med ha politik som ett GCSE-val.


Om så var fallet skulle det gynna alla. Mitt giltiga argument...Jag sa nej, för om en person begår ett brott 18 år och äldre döms de som vuxen, eftersom alla under 18 år är ett barn i domstolens ögon. Vi kan inte tillåta barn att fatta beslut som potentiellt kan skada deras framtid, eftersom de inte är myndiga att ta fullt ansvar för sina handlingar. Jag tycker personligen att tonåringar ska kunna rösta med föräldrarnas tillåtelse. Detta skulle vara parallellt med de andra saker som tonåringar kan göra i den här åldern, dvs. gifta sig, gå med i armén osv... Jag tycker personligen att åringar borde få rösta, eftersom det bygger upp förtroende och det ger den kommande generationen en chans att säga till om hur deras framtid kommer att se ut.


Många människor är ovilliga att rösta, men att börja med detta i tidig ålder kommer att hjälpa till att utveckla en stadig vana och därför kommer de att vara mindre benägna att ogillas över att rösta. Många säger att åringar är oansvariga, men det kommer alltid att finnas de få människor som vägrar att växa upp. Ja för att åringar ska ha rösträtt. De är gamla nog att veta vad som är rätt och fel!! Fan, jag är yngre än sexton och jag är mycket mer mogen än den vanliga missuppfattningen för personer under arton år. Alla tonåringar är inte exakt likadana, och de borde ha en chans att bestämma hur de vill att deras framtid ska se ut. Dessutom finns det inga felröster. Allt är en fråga om personlig åsikt, och den enda anledningen till att sextonåringar inte kan rösta är för att andra tycker att deras åsikter är felaktiga.


Jag anser att rösträttsåldern bör sänkas till sexton. Här är anledningen: tonåringar, som vi vet, är mer acceptabla för förändring än vuxna. Därför är de mer förstående och är mer benägna att välja vad de tycker är rätt, inte bara välja det parti som de röstade på i förra valet. Tonåringar – om de fick en chans att rösta – skulle faktiskt ta det på allvar. Om de fick rätt att säga sitt om vilket land de vill bo i skulle de göra sin research och intressera sig för politik och rösta på det de tycker är bäst för landet. Även om de ännu inte har mött många vuxenhandlingar som att äga ett hus, uppfostra barn, ha ett viktigt jobb, etc. Med internet nuförtiden har de möjlighet att höra vad andra som kan vara långt ifrån dem har att säga.


Eftersom de är unga har de inte skapat många idéer om hur en perfekt regering skulle se ut än, så de skulle behöva engagera sig i politik för att kunna avge sin röst. De skulle lyssna på andra människor och vad de har att säga, till skillnad från de flesta vuxna som har ett fast tänk på vad de vill ha för sig själva och inte bryr sig om vad någon annan vill. Alla som läser detta snälla överlev i dag. Du är fantastisk. Rösträttsåldern bör hållas på för att inte tala om att personer nästan fem år yngre än jag fick börja rösta samma år som jag gjorde. Den som upplevt det som jag borde vara emot en lägre rösträttsålder.


Det ger mig en stark övertygelse om att sänkning av rösträttsåldern borde vara en gång i mitt liv. Absolut inte, det här är samma dumma människor som låter sina barn springa lösa och göra saker som slutar med att de dödas. Deras hjärna är inte fullt utvecklad och det syns i många av de dumma saker de gör. Det finns många som har sunt förnuft, men de borde lära sig allt som finns om vår regering och hur den fungerar, innan de skickas till valbåset. Inte bara vad de ser på TV och vad deras trångsynta hycklande föräldrar säger till dem. Väljare bör alltid känna till båda sidor av lagförslaget, kandidaten, valet, de kan bara inte vara så informerade eller bry sig.


Varför måste vi få våra barn att växa upp snabbare än de gör. Låt dem vara barn under de få år de har. De vill ha ett ord i världen som de ärver. Folk i min ålder borde få rösta. majoriteten av människorna som röstade för brexit var de äldre generationerna, detta kommer inte att påverka dem lika mycket som det kommer att göra för min generation! Att rösta är inte viktigare än att göra val som att skapa ett liv för dig att ta hand om. Skrupelfria politiker jagar ungdomarnas idealistiska syn på att ändra regeringar och politik för att passa deras egna syften. Ingen ansvarsfull förälder skulle ge dem den auktoriteten i sitt eget hem.


Som pensionerad hantverkare skulle jag aldrig tillåta en ung lärling att fatta stora beslut om ett jobb, så jag vill inte att barn bestämmer landets framtid förrän de har en viss förståelse för vad som är involverat. Men att vara fortfarande i skolan och under påverkan av lärare och föräldrar är de faktiskt mer involverade än vad folk ger då kredit för. Jag känner många tonåringar som är väldigt politiskt engagerade och faktiskt bryr sig om vårt lands och världens öde, dessa tonåringar bryr sig mer än många vuxna jag känner. Och det finns en enkel anledning till det. Tonåringar kommer att behöva leva längre med konsekvenserna av sina handlingar. Du sir, att vara pensionerad är förmodligen över 60, och låt oss inse det, kommer bara att leva på denna jord i ytterligare 20, år 30 i bästa fall.


Tonåringar kommer att behöva ta itu med de förändringar du gör för resten av livet, vilket om de är 16 eller 17 är en mycket lång tid. Så vi borde låta dem ha att säga till om vad de ska växa upp i, och en dag, kontrollera. Jag har en dotter på 16 år och jag frågade henne om detta ämne. Hon följer visserligen politik men tror inte att 16 eller 17 åringar är redo att rösta ännu. om du vill att en 16-åring ska kunna rösta, samma personer som är mer benägna att utsättas för grupptryck, mest tittar på allt till nominellt värde då också ge dem kontroll över sig själv, låt dem vara juridiska vuxna över sig själva som deras föräldrar har ingen juridisk kontroll över dem. låt dem börja betala skatt om de har ett jobb, och om de inte låter dem ansöka om arbetslöshet.


Den enda anledningen till att fler röstade ja är för att yngre människor har mer tid på sig och de besöker webbplatser som debatewise. Jag menar, vilken skada kommer att göra. Tänk om staten eller regeringen gjorde ett test där alla potentiella väljare fick svara på frågor om kandidaternas läktare och vilka några av de viktiga nuvarande lagarna är? Det skulle vara väldigt intressant, jag har en känsla av att många människor i alla åldrar faktiskt skulle veta väldigt lite! Jag tror att regeringen definitivt kan komma med abstrakta testfrågor som är avsedda att testa medborgarnas förståelse för politik. Vi kan försöka undvika partiska frågor genom att göra dem så faktabaserade som möjligt, eller eventuellt låta varje part komma överens om sin allmänna syn på varje fråga och låta medborgarna sammanfatta den efter bästa förmåga.


Generaliseringen som några av människorna ger 16-åringar här är absolut skräp. Och de flesta barn, förutom kändisar, kan inte få ett anständigt jobb när de lämnar skolan på , försörja sig själva eller uppfostra ett barn på egen hand. Antingen hjälper familjen till eller så blir de beroende av statliga tjänster. Hur är det moget. Förlåt, du är en av 10, det bryr dig. Det finns många vuxna som har en högskoleutbildning som inte har någon aning om vem som tjänar pengarna de spenderar varje dag. Hur många ändringar av konstitutionen, hur många ledamöter är i kongressen, hur det beslutas, hur många år tjänar en medlem av HOR, en senator, en president och så vidare.


Skulle inte döma andra själva, bara förolämpa dig själv, 1 av de 10, kanske kan svara på två av ovanstående frågor och förmodligen mindre på de över om de är mogna nog att testas för sin licens, då borde de ha rätt till omröstning. Att sänka omröstningen är en smart sak att göra eftersom det inte bara ger dem en chans att engagera sig, det hjälper dem att växa upp. Då ska föräldrarna inte lita på att skolsystemet lär sitt barn om regeringen!!! Jag håller med om ditt påstående. Alla ja-punkter: De förtjänar att få säga sitt. JA, ge dem de rättigheter de förtjänar! Valdeltagande Var man drar gränsen? Ja för att…. Nej, för att…. Meddela om. nya uppföljningskommentarer nya svar på mina kommentarer.


nyaste äldsta flest röstade. Inline feedback. Svar till Um Alla som ogillade den här kommentaren är förmodligen över 18, lol. Jeffery Janruary. Svara på Outofthebox.

No comments:

Post a Comment