Tuesday, December 21, 2021

En säljares död amerikansk drömuppsats

En säljares död amerikansk drömuppsats



Att leva ett framgångsrikt liv innebär att ha stabilitet och trygghet. Death of a Salesman avslöjade också kapitalismens brutalitet som alla klasser av män i samhället led. Hårt arbete, uthållighet och arbetsmoral är vad han saknar vilket gör att han också misslyckas. Anställ författare. Död av en säljare American Dream.





Låt inte plagiat förstöra ditt betyg



Ett av huvudteman i pjäsen Death of a Salesman är den amerikanska drömmen. Filosofin om den amerikanska drömmen uppstod i början av 1900-talet när många invandrare kom till Amerika på jakt efter ekonomiska möjligheter och en bättre död av en säljare amerikansk drömuppsats. Huvudpersonen Willy tycker att för att uppnå den amerikanska drömmen måste man vara sympatisk och ha en bra personlighet. I verkligheten är nycklarna till framgång i Amerika hårt arbete och flit. Willy misslyckas dock med att se detta, vilket leder till att han misslyckas i sina affärssträvanden. Den amerikanska drömmen kännetecknas av samhällets materialistiska och idealistiska värderingar. För att uppfylla den amerikanska drömmen måste man leva ett perfekt liv som en hårt arbetande och framgångsrik medborgare. Tyvärr, för Willy, misslyckas han med sina mål att bli en framgång i sin karriär som säljare.


Willy skyller på ytligheten i affärsvärlden. Detta syns i hans tankar om Bernard:. För mannen, som gör ett framträdande i näringslivet, skapar personligt intresse, är mannen som tar sig före. Willy har rotat in sina förvrängda åsikter i sina söner också. Hans söner är Biff och Happy. På grund av dessa tankar och åsikter som matades till hans söner, dömde detta till slut även dem till misslyckande. Happy tror att bara för att han är starkare än död av en säljare amerikansk drömuppsats som ger honom order, han borde vara den som ger orderna. Hans far lärde honom att det var vägen till framgång, och det misslyckas uppenbarligen för Happy.


Detsamma gäller Biff. Bara för att han har det häftiga leendet, snygga utseendet och människor som honom - det betyder inte att han kommer att bli en framgång i affärsvärlden. Hårt arbete, uthållighet och arbetsmoral är vad han saknar vilket gör att han också misslyckas. Willy ser det dock inte så. Detta hjälper dem tyvärr inte i livet. Det är svårt att förstå varför hon låter detta bedrägeri stiga till den nivå som det gör. Kärleken Linda hyser för Willy är ihållande. Hon ser sig själv som hans beskyddare. Linda låter Willy gå in i sina illusioner så att han kan få den känslan av tillfredsställelse. Men i sin kärlek till sin man kan hon ironiskt nog också ses som hans förstörare. Linda i sin beundran för Willy accepterar också hans dröm, som blir ödesdiger. Hon tillåter honom att ta livet av sig och låter aldrig säga att hon vet om självmordsförsöken.


Liksom sin far är de båda opraktiska. Biff har konsekvenserna av desillusion att hantera, och Willy själva illusionerna. Biff letar fortfarande efter sitt syfte i livet, på grund av Willy. Smocka, död av en säljare amerikansk drömuppsats, förlamad av verkligheten kommer till insikten att det faktiskt finns död av en säljare amerikansk drömuppsats mer till livet än att vara omtyckt och fotboll. Nu efter att ha letat kommer Biff överens med exakt vem och vad han är:. Jag såg de saker jag älskar i den här världen... och jag tittade på pennan och sa till mig själv, vad fan tar jag tag i det här för? Willy får också snart reda på att hans liv inte var det perfekta liv han har trollat ​​fram i sitt huvud.


Willy inser att han faktiskt har levt sitt liv förgäves. Han har kommit till slutsatsen att han aldrig har uppnått eller lyckats utan förblivit en skugga av sin ambition. Det är denna plötsliga insikt som driver honom in i en fantasi, rädd för att möta framtiden. Pjäsen betonar att den väg som inte tagits kan ha varit den rätta. Willy håller detta antagande som oförmågan att se död av en säljare amerikansk drömuppsats och vad han är som leder till det tragiska slutet. Stanton, självmord är svaret Willy kommer på. Willy tror att den amerikanska drömmen bara kan uppnås för ett fåtal populära och attraktiva. Han tror inte att han tillhör denna elitgrupp. Det är olyckligt att Willy aldrig ser felet i sina vägar.


Ända till slut tror han starkt på ideologin att de attraktiva och vältalade kommer först. Det är just detta som förstör honom, eftersom han nu får reda på, i sitt eget sinne, att han inte är på topp. Scanlan, genom att tro att Willy bara har sin personlighet och utseende att sälja sig själv, så är Willy död av en säljare amerikansk drömuppsats som heroisk. Även efter att han misslyckats som säljare känner Will sig tvungen att hålla ut, eftersom en säljare enda sättet att överleva är att drömma. En säljare får drömma pojke. Det kommer med territoriet. Charley vet att jobbet som säljare är svårt, död av en säljare amerikansk drömuppsats, och att efter mycket tid och misslyckande bleknar hans leende och hans skoputsning.


Jacobson, The death of Willy i slutet av pjäsen är en död som orsakats av bristerna i den amerikanska drömmen, den som dödade Willy är den som säger att vissa människor kommer att arbeta hårt hela livet och sluta med ingenting, och det här är vad som hände med Willy. Det är förlora, förlora situation. Willy gjorde den amerikanska drömmen till sin kultur, och den amerikanska drömmen gjorde Willy till sitt offer. Det amerikanska systemet erbjuder en möjlighet för alla människor att leva sin amerikanska dröm; vissa kan faktiskt skylla på systemet för sina problem när det faktiskt är deras eget fel. Helterman, det finns ingen snabb eller enkel väg genom livet, eftersom att uppnå dina mål kräver otaliga tid av hårt arbete och engagemang för att nå dina drömmar.


Systemet förstås mestadels av olyckliga människor som är födda i hårda liv och de verkar verkligen förstå hur systemet fungerar och lyckas genom hårt arbete. Vi kan lära av Willy Loman att vi alla har lusten att uppnå våra egna amerikanska drömmar, men vi måste leva i verkligheten, arbeta hårt, död av en säljare amerikansk drömuppsats, och vara ihärdiga i våra ansträngningar att uppnå dem. Så, Miller är en av dramatikerna som visar att American Dream bara är en ideologi som människor kan eftersträva och uppfylla sina krav, det är inte en trollkarl som gör det möjligt för de som har blind tro att bli rika och framgångsrika. Alla Loman-män strävar desperat efter att nå framgång på områden som aldrig skulle göra dem helt lyckliga. Willy Loman visar ett behov av att ha excellens i alla aspekter av sitt liv.


Willy överdriver sina siffror i just denna del av pjäsen för att uppfylla sin självgivna roll som en framgångsrik säljare. Lawrence, Förhoppningarna och drömmarna hos medlemmarna i familjen Loman är alla i allmänhet lika. Manliga medlemmar av familjen Loman vill bli framgångsrika i sina jobb och leva en bekväm livsstil. Han gör sig återigen desillusionerad. Detta uttalande antyder att Biff trodde att hans far hade valt en karriär som var väldigt olämplig för honom. Det innebär att Willy hade satt sina självförväntningar för högt och bara skulle ha kunnat vara en medioker säljare hela sitt liv. I pjäsen, Happy, som hans död av en säljare amerikansk drömuppsats är också desillusionerad av det liv de låtsades leda istället för den hårda verklighet som de faktiskt existerar i.


Shockley, drömmar är viktiga i pjäsen eftersom de verkar vara den värld som Willy Loman nu lever i. Hans liv har blivit så outhärdligt för honom. Miller försöker säga att ett samhälle som enbart baserar sig på förhoppningar och ambitioner som ligger utom räckhåll för den stora majoriteten av dess medlemmar använder dem. Han försöker säga att den amerikanska drömmen är ett sätt att få de lägre medlemmarna i samhället att arbeta hårt hela livet, sträva efter en dröm som är utlovad till dem men som alltid verkar vara utom räckhåll för dem. Miller säger att drömmen så småningom kan ta över liv och förstöra greppet om verkligheten som de som har föreställt sig drömmen en gång hade. Ferguson, Alfred R.


Helterman, Jeffrey. Dictionary of Literary Biography: Twentieth-Century American Dramatists Del 2: K-Z. John Mac Nicholas, volym 7. Detroit: Gale Research Co, död av en säljare amerikansk drömuppsats. Jacobson, Irving. Lawrence, Stephen A. Scanlan, Tom. Westport, CT: Greenwood Press, s. Shockley John S. Stanton Kay. June Schlueter. Rutherford, NJ: Fairleigh Dickinson University Press, American Dream in Death of a Salesman. Denna uppsats skrevs och skickades till vår databas av en student för att hjälpa dig med dina egna studier. Du är fri att använda den för att skriva din egen uppgift, men du måste referera den ordentligt. Om du är den ursprungliga skaparen av denna artikel och inte längre vill ha den publicerad på StudyCorgi, begär borttagning. Innehållsförteckning. Läs mer. Vi kommer att skriva en skräddarsydd uppsats specifikt för dig!


Skapandet av modernt liv: konst och design under 1800-talet.





uppsats om reklam



Tyvärr, den kapitalistiska miljön förankrade den korrupta amerikanska drömmen djupare i amerikanernas kultur, därför höll sextioårige Willy fortfarande hårt fast vid sina drömmar om rikedom och storhet på bekostnad av en känsla av verklighet. Den makt den amerikanska drömmen hade på arbetarklassen manipulerades alltså i det kapitalistiska samhället. Den amerikanska drömmen motiverade dem inte bara att fortsätta ett bättre liv; det pressade dem att sträva religiöst mot pengar och status, när de kunde ha varit nöjda, bara så att överklassen kunde utnyttja det mesta av dem. Därför drevs arbetarklassen in i en ond cirkel, en klasskamp, ​​att försöka vinna rikedom och status, hamna tomhänt och försöka igen.


Death of a Salesman avslöjade också kapitalismens brutalitet som alla klasser av män i samhället led. För arbetarklassen var de häftiga troende på den amerikanska drömmen och Willy var förebilden för sådana människor, som ägnade sig åt den amerikanska drömmen på ett självdestruktivt sätt. Willy hade beskrivit sig själv exakt - en frukt som borgarklassen hade sugit saften ur och utnyttjat till fullo. Kapitalet Willy, liksom många av de lägre klassmedborgarna, led av kapitalismens grymma väsen. Dessutom, det imaginära faktumet att Ben, symbolen för framgång för Willy, skulle ha uppmuntrat honom att göra det drev honom till sin död. Ben symboliserade den korrupta amerikanska drömmen; det var faktiskt inte Ben som uppmanade Willy att offra sig själv för pengar, det var den amerikanska drömmen som det kapitalistiska samhället hade korrumperat, som fick Willy frivilligt att välja döden.


Samtidigt lämnade inte det brutala kapitalistiska samhället bourgeoisin opåverkad. Howard, som en representant för bourgeoisin, visade den hänsynslöshet som det kapitalistiska systemet hade fått honom att vara. I sitt livs sociala produktion går män in i bestämda relationer som är oumbärliga och oberoende av deras vilja. Som överklass i ett bas- och överbyggnadssamhälle var Howard oundvikligen tvungen att utnyttja arbetarklassen för att försörja sig, även om han hade varit mer generös med löneutdelning.


Hade han gett sina anställda det rättmätiga värdet av deras arbete, hade han inte tjänat någonting. Men oavsett deras rikedom och status var bourgeoisin, även känd som förtryckarna, fortfarande låsta i ett ömsesidigt beroende förhållande till de förtryckta. Howards och den andra bourgeoisins försörjning var beroende av deras arbetares produktivitet. Den amerikanska drömmen manipulerade inte bara arbetarklasserna för att sträva mot en illusorisk storhet, utan hade också de högre klasserna som Howard giriga efter rikedom och vinst på bekostnad av humanitära värderingar. Det var denna girighet som sedan förvandlade honom till en kallhjärtad bourgeoisi som endast styrdes av monetär vinst och inte hans moraliska kompass, och därför utnyttjade Willy och avskedade honom senare.


Willy, proletariatet, höll hårt fast vid den korrumperade amerikanska drömmen och förblev därmed underordnad under Howards makt, bourgeoisin, medan Howard, som också ser mot den amerikanska drömmen med girighet, hänsynslöst utnyttjar Willy. Death of a Salesman lyste ljus på de hårda kapitalistiska positionerna som både överklassen och underklassen var fast i. Willy, förtvivlad, ses köra dumt på väg hem en natt och råkar nästan ut för en olycka. En annan symbol i pjäsen för att representera Willy som är deprimerad är gummislangen Linda hittar i källaren. Till sist använder Miller ironi i Death of a Salesman för att koppla det till den amerikanska drömmen. Biffs arbetsetik och Willys uppfattning om det är ett perfekt exempel på ironi i början av akt 1.


En annan form av ironi som Miller använder i pjäsen är att Willys son Happy heter Happy. De delar samma önskvärda självförtroende och envishet genom hela pjäsen och det leder till ett dåligt slut. Den amerikanska drömmen har visat sig vara en stressande sak för Willy, och även ett berövande och deprimerande mål om det tar upp all hans tid och tankesätt. Behöver en anpassad uppsats om samma ämne? Våra skribenter kan hjälpa dig med alla typer av uppsatser. För alla ämnen Få ditt pris Hur det fungerar.

No comments:

Post a Comment