Wednesday, January 5, 2022

Uppsats om för- och nackdelar från valhögskolan

Uppsats om för- och nackdelar från valhögskolan



Nackdelar: Kan bortse från majoritetens vilja. Detta hjälper till att legitimera valet. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Därför, istället för att ha valkollegiet som det är, borde det utrotas, och röstsystemet borde ändras så att majoriteten skulle rösta och ha samma antal som andra stater. Genom att välja att avskaffa valhögskolan, valhögskola för och nackdelar uppsats, vi skulle kunna ha mer rättvisa val under de kommande generationerna. Den nationella folkomröstningen skulle träda i kraft när stater kontrollerade —en enkel majoritet — av det totala antalet röster. Fördelar för Electoral College i USA.





Relaterade dokument



Föreställ dig att en skola var tvungen att rösta på sitt favoritspel. Om majoriteten av skolan röstar ett specifikt spel får de behålla det spelet, men varje klass har olika antal individer så större klasser räknas annorlunda än de mindre. Därför, om de större klasserna röstar på ett specifikt videospel har de större chans att få det spelet eftersom deras antal är högre. Så fungerar valhögskolan. Enligt artikeln Electoral Vote vs Popular Vote av Diffen, valhögskola för och nackdelar uppsats, valkollegiet består av flera elektorer i varje stat som samlar röster och vilken kandidat som än fårvalhögskola för och nackdelar uppsats, de vinner presidentskapet.


Även om valkollegiet har många diskutabla skäl till att det bör reformeras så är det bäst att valkollegiet avskaffas istället. Genom att välja att avskaffa valhögskolan skulle vi kunna få mer rättvisa val under kommande generationer. Vill du få en originaluppsats om detta ämne? Valhögskolan kan ha några för- och nackdelar. Det första proffset är att oavsett vilket år det är, så är siffran att vinna alltid så att inte många människor kan glömma det när de tittar på valet. Andra fördelen skulle vara att eftersom folkräkningen ändras, så gör även antalet väljare per delstat Electoral Vote vs Popular Vote, valhögskola för och nackdelar uppsats. Så det är inte bara baserat på siffror, det jämnar ut sig i stater baserat på befolkning. En nackdel är att vi redan ser att valkollegiet skapar favoriter när det kommer till delstater.


I det här fallet betyder det att kandidaterna mest skulle fokusera på vissa stater snarare än hela befolkningen i allmänhet. Stater som Kalifornien, New York, Florida och Texas har oerhört fler väljare valhögskola för och nackdelar uppsats mindre stater Electoral Vote vs Popular Vote. Detta skapar en orättvis fördel för den stora befolkningen eftersom de har ett mindre antal väljare. Till exempel skulle det vara orättvist om en kandidat kan ha fler stater men färre väljare och så skulle de förlora ändå eftersom de fick rösterna från de mindre staterna istället. Andra nackdelen skulle vara att inte alla parter är lika uppdelade. Valkollegiet tenderar att luta sig mer mot den republikanska och demokratiska sidan snarare än de tredje partier som anges i valet.


Därför, istället för att ha valkollegiet som det är, borde det utrotas, och röstsystemet borde ändras så att majoriteten skulle rösta och ha samma antal som andra stater. Detta skulle skapa en vinnare tar allt för varje stat istället för specifika. En anledning till att det skulle vara mer av ett representativt presidentval är att de andra personerna även kallade tredje parter skulle kunna ha en högre chans att bli vald än att ta del av valkollegiet. Detta skulle göra det möjligt för fler tredje parter att vara involverade i fler mediaannonser och ha fler chanser att synas i allmänhetens ögon. Det skulle finnas många för- och nackdelar med att få valkollegiet utrotat och låta majoriteten rösta istället.


Första fördelen skulle vara att människor över hela USA äntligen skulle känna att deras röst skulle ha betydelse. Detta skulle äntligen låta framtida generationer känna att deras valhögskola för och nackdelar uppsats skulle räknas. Nästa proffs skulle vara att eftersom det skulle få folk att känna att deras röst hörs snarare än att glömmas bort detta skulle öka chanserna för människor att uppmärksamma mer och rösta oftare, valhögskola för och nackdelar uppsats. Folk skulle mer sannolikt vilja rösta i stället för att bara titta och se vem som blir vald. Ett annat fördel skulle vara att minoritetspartier eller tredje parter skulle ha större chans att bli röstade snarare än i valkollegiet där det är nästan omöjligt att bli vald.


Det finns ganska många nackdelar om valkollegiet avskaffades och majoriteten röstade istället. Första nackdelen är att eftersom det är fler partier som är inblandade skulle vissa väljare inte veta vem de skulle rösta så det skulle finnas många val att välja mellan. Detta kan få folk att känna att de kan bli överväldigade när de röstar. En annan nackdel är att om varje stat räknades som samma antal, kan valen bli längre än de är snarare än i valkollegiet där ett antal kan vara så högt som 55 vilket är känt för antalet elektorer i Kalifornien Electoral Vote vs Popular Rösta. Enligt artikeln Eliminating the Electoral College Would Corrupt Our Elections av Trent England, skulle en annan nackdel att eftersom valkollegiet förhindrar bedrägeri, skulle det vara större chans att det skulle hända.


Detta skulle innebära att kandidater skulle kunna valhögskola för och nackdelar uppsats systemet och kunna lura sig in i ordförandeskapet. Även om bedrägeri kan hända i val, betyder det inte att om de åker fast, skulle de inte straffas. Om valkollegiet skulle avskaffas och ha majoriteten istället skulle det hjälpa systemet på många sätt. Enligt Trent England är det första skälet till att det skulle hjälpa systemet att istället för att ha omräkningar i presidentvalet skulle det finnas en slutlig vinnare varje gång.


Detta skulle förhindra att valen avstannade och skulle göra valen snabbare. En annan anledning till att det skulle hjälpa systemet är att om folk röstade på sin kandidat av ekonomiska skäl, till exempel för att sänka skatter, så har de större chans att få en bättre ekonomi om fler såg detta som en möjlighet att få tillbaka sin stat att forma då den kandidaten har fångat deras blick i valet. Uppsats om för- och nackdelar från valhögskolan skulle också kunna fånga ögonen på en stat som också oerhört behöver ekonomisk hjälp.


Slutligen har USA gått igenom många val som inkluderar många presidenter som inte var bäst lämpade för jobbet och andra som var mycket välkvalificerade och till och med räddade USA från många katastrofer. Även om det fanns några presidenter och några som inte var det, betyder det inte att USA alltid kommer att vara där likadant. Det är många val som vissa inte vinner eftersom valkollegiet säger att de inte hade tillräckligt med poäng. Men om valkollegiet avskaffades skulle många människor känna att regeringen skulle låta ödet ta sin väg och låta vem de amerikanska medborgarna än röstar leda dem till ett bättre samhälle. Som sagt tidigare att om majoritet skulle rösta istället för valkollegiet så skulle detta också leda till ett bättre ekonomiskt system valhögskola för och nackdelar uppsats, socialt och mentalt.


Detta är vad människor behöver idag. Istället för att folk går in i debatter om vem som röstade på vem, skulle de förstå att majoriteten skulle behöva rösta istället för att huvudstaterna istället lämnar USA lite mer nöjda med sina röster. Därför vill jag avskaffa valhögskola för och nackdelar uppsats elektorskollegium. För- och nackdelar med valhögskolan. com, 23 maj, Öppnad 7 januari, comMay För- och nackdelar med Electoral College. Beställ papper som detta. Gillade du det här exemplet?


Skriv dina krav och få professionell hjälp. Deadline: 10 dagar kvar. Antal sidor. E-post Ogiltig e-post. En professionell skribent kommer att göra ett tydligt, felfritt papper åt dig! Fastnade på idéer? Kämpar med ett koncept? Få hjälp med ditt uppdrag. Lämna din e-post så skickar vi ett prov till dig. E-post Skicka mig provet. Kontrollera din inkorg. Intresserad av detta ämne? Professionella experter kan hjälpa till. Be experten om hjälp. Ange var du ska skicka provet, valhögskola för och nackdelar uppsats.


Hittade inte papperet du letade efter? Vilket ämne som helst. Betala om du är nöjd.





enkla uppsatsämnen för studenter



Till exempel skulle det vara orättvist om en kandidat kan ha fler stater men färre väljare och så skulle de förlora ändå eftersom de fick rösterna från de mindre staterna istället. Andra nackdelen skulle vara att inte alla parter är lika uppdelade. Valkollegiet tenderar att luta sig mer mot den republikanska och demokratiska sidan snarare än de tredje partier som anges i valet. Därför, istället för att ha valkollegiet som det är, borde det utrotas, och röstsystemet borde ändras så att majoriteten skulle rösta och ha samma antal som andra stater. Detta skulle skapa en vinnare tar allt för varje stat istället för specifika.


En anledning till att det skulle vara mer av ett representativt presidentval är att de andra personerna även kallade tredje parter skulle kunna ha en högre chans att bli vald än att ta del av valkollegiet. Detta skulle göra det möjligt för fler tredje parter att vara involverade i fler mediaannonser och ha fler chanser att synas i allmänhetens ögon. Det skulle finnas många för- och nackdelar med att få valkollegiet utrotat och låta majoriteten rösta istället. Första fördelen skulle vara att människor över hela USA äntligen skulle känna att deras röst skulle ha betydelse.


Detta skulle äntligen låta framtida generationer känna att deras röst skulle räknas. Nästa proffs skulle vara att eftersom det skulle få folk att känna att deras röst hörs snarare än att glömmas bort detta skulle öka chanserna för människor att uppmärksamma mer och rösta oftare. Folk skulle mer sannolikt vilja rösta i stället för att bara titta och se vem som blir vald. Ett annat fördel skulle vara att minoritetspartier eller tredje parter skulle ha större chans att bli röstade snarare än i valkollegiet där det är nästan omöjligt att bli vald. Det finns ganska många nackdelar om valkollegiet avskaffades och majoriteten röstade istället. Första nackdelen är att eftersom det är fler partier som är inblandade skulle vissa väljare inte veta vem de skulle rösta så det skulle finnas många val att välja mellan.


Detta kan få folk att känna att de kan bli överväldigade när de röstar. En annan nackdel är att om varje stat räknades som samma antal, kan valen bli längre än de är snarare än i valkollegiet där ett antal kan vara så högt som 55 vilket är känt för antalet elektorer i Kalifornien Electoral Vote vs Popular Rösta. Enligt artikeln Eliminating the Electoral College Would Corrupt Our Elections av Trent England, skulle en annan nackdel att eftersom valkollegiet förhindrar bedrägeri, skulle det vara större chans att det skulle hända. Detta skulle innebära att kandidater skulle kunna överlista systemet och kunna lura sig in i presidentposten. Även om bedrägeri kan hända i val, betyder det inte att om de åker fast, skulle de inte straffas. Om valkollegiet skulle avskaffas och ha majoriteten istället skulle det hjälpa systemet på många sätt.


Enligt Trent England är det första skälet till att det skulle hjälpa systemet att istället för att ha omräkningar i presidentvalet skulle det finnas en slutlig vinnare varje gång. Detta skulle förhindra att valen avstannade och skulle göra valen snabbare. En annan anledning till att det skulle hjälpa systemet är att om folk röstade på sin kandidat av ekonomiska skäl, till exempel för att sänka skatter, så har de större chans att få en bättre ekonomi om fler såg detta som en möjlighet att få tillbaka sin stat att forma då den kandidaten har fångat deras blick i valet. Detta kan också fånga ögonen på en stat som också oerhört behöver ekonomisk hjälp. Slutligen har USA gått igenom många val som inkluderar många presidenter som inte var bäst lämpade för jobbet och andra som var mycket välkvalificerade och till och med räddade USA från många katastrofer.


Även om det fanns några presidenter och några som inte var det, betyder det inte att USA alltid kommer att vara där likadant. Det är många val som vissa inte vinner eftersom valkollegiet säger att de inte hade tillräckligt med poäng. Men om valkollegiet avskaffades skulle många människor känna att regeringen skulle låta ödet ta sin väg och låta vem de amerikanska medborgarna än röstar leda dem till ett bättre samhälle. Som sagt tidigare att om majoriteten skulle rösta istället för valkollegiet skulle detta också leda till ett bättre ekonomiskt system ekonomiskt, socialt och mentalt. Detta är vad människor behöver idag. Istället för att folk går in i debatter om vem som röstade på vem, skulle de förstå att majoriteten skulle behöva rösta istället för att huvudstaterna istället lämnar USA lite mer nöjda med sina röster.


Därför vill jag avskaffa valkollegiet. För- och nackdelar med valhögskolan. com, 23 maj, Öppnad 7 januari, com , maj Varför är det indirekt? Jo, på grund av valkollegiet. politik, medan andra vill avskaffa institutionen till förmån för ett mer direkt system. Föreställ dig ett U. presidentval utan valkollegium. Om bara folkomröstningen spelade någon roll, skulle kandidaterna kunna koncentrera sin energi på tätbefolkade storstadsområden som New York, Los Angeles och Chicago. Beroende på ditt perspektiv kan det låta som en förändring till det sämre. Det skulle betyda att kandidaterna inte skulle ha någon anledning att överväga, till exempel, tillståndet för jordbruket i Iowa eller opiatkrisen i New Hampshire.


En anledning till att vissa analytiker stöder valkollegiet är att det uppmuntrar kandidater att uppmärksamma små stater och inte bara få rösta i stora, folkrika stater och städer. Valkollegiet ger små stater större vikt i den politiska processen än vad deras befolkning annars skulle ge. Valkollegiet, säger förespråkarna, gör U. presidentvalen mindre kontroversiella genom att ge ett tydligt slut. Om en stat har röstningsproblem kan du bara göra en omräkning i den staten istället för att skapa nationell omvälvning. Och för att vinna måste en kandidat få stöd från väljare i en mängd olika regioner. Det betyder att den som vinner presidentskapet måste bygga en verklig nationell koalition.


Detsamma gäller republikanska kandidater och högerinriktade Texas. Det faktum att vissa stater och deras elektorsröster är säkert i kolumnen för det ena eller det andra partiet gör det enklare och billigare för kandidater att kampanja framgångsrikt. De kan fokusera sin energi på slagfältsstaterna.

No comments:

Post a Comment