Thursday, January 6, 2022

Uppsats om global uppvärmning och dess effekter

Uppsats om global uppvärmning och dess effekter



En av vår tids viktigaste frågor är klimatförändringen, eller den globala uppvärmningen. Med alla våra vetenskapliga framsteg och tekniska uppfinningar är det osannolikt att bekämpa de negativa effekterna av global uppvärmning. Att öka det gröna locket kommer att leda till att kolets kretslopp regleras. Även om att skriva en uppsats kan vara en mödosam uppgift som ibland kan vara nervös, kan vissa viktiga tips ingjutas för att utarbeta en framgångsrik uppsats. Det finns många förhållningssätt till detta komplexa ämne. Alla använder vi olika uttryck i vår vardag, oavsett vilket språk vi talar. Detta har ökat frekvensen av översvämningar i många låglandsområden och har orsakat skador på koraller uppsats om global uppvärmning och dess effekter.





Börja din resa, spåra dina framsteg, växa med samhället och så mycket mer



Att kunna skriva en uppsats är en integrerad del av att behärska alla språk, uppsats om global uppvärmning och dess effekter. Uppsatser utgör en integrerad del av många akademiska och skolastiska tentor som SATUPSC bland många andra. Det är en avgörande utvärderande del av engelska kunskapstester liksom IELTSTOEFLetc. Vi kan säga att uppsatser hjälper en individ att presentera sina åsikter distinkt och levande för hela världen att bedöma. Stora uppsatser är avsedda att betona problem som kan få betydande konsekvenser för världen. I den här bloggen försöker vi utforska de färdigheter som behövs och lära oss hur man skriver en uppsats om global uppvärmning. Det finns ingen andra jord. Växthusgaserna består av metan, dikväveoxid, ozon, koldioxid, vattenånga och uppsats om global uppvärmning och dess effekter. Väderförutsägelserna har blivit mer komplexa för varje år som går, årstiderna mer omöjliga att skilja och de allmänna temperaturerna varmare.


Antalet orkaner, cykloner, torka, översvämningar etc. Superskurken bakom alla dessa förändringar är den globala uppvärmningen. Namnet är ganska självförklarande; det betyder höjningen av jordens temperatur. Skydda jorden från värme som du skyddar dig från den! Efter att ha bekantat dig med idén om global uppvärmning och tips att tänka på när du skriver en uppsats om global uppvärmning, fortsätter vi med att ge dig några exempel på uppsatser om global uppvärmning. Medeltemperaturen stiger konstant med 1. Den bästa metoden för att förhindra framtida skador på jorden, avverkning av fler skogar bör förbjudas och beskogning bör uppmuntras. Börja med att plantera träd nära dina hem och kontor, delta i evenemang, lär ut vikten av att plantera träd.


Det är omöjligt att återställa skadan men det är möjligt att stoppa ytterligare skada. Under en lång tidsperiod observeras att de stigande temperaturerna på jorden. Detta påverkade djurlivet, uppsats om global uppvärmning och dess effekter, djur, människor och varje levande organism uppsats om global uppvärmning och dess effekter jorden. Glaciärer har smält, många länder har börjat med vattenbrist, översvämningar, erosion och allt detta är på grund av den globala uppvärmningen. Ingen kan klandras för den globala uppvärmningen förutom människan. Huvudfrågan är hur vi kan kontrollera den nuvarande situationen och bygga en bättre värld uppsats om global uppvärmning och dess effekter framtida generationer. Det börjar med små steg av varje individ. Flytta energianvändningen från petroleum eller andra fossila bränslen till vind- och solenergi.


Istället för att slänga de gamla kläderna, skänk det till någon så att det återvinns. Sprid framför allt medvetenhet om global uppvärmning. Varje liten sak en person gör för att rädda jorden kommer att bidra med stora eller små mängder. Lova att ta hand om moder natur och tala om den globala uppvärmningen. En person som förnekar det eller inte är medveten om det är i de enklaste termer medskyldig. Har vi en annan planet att leva på? Tyvärr har vi blivit skänkta denna enda planet som bara kan upprätthålla liv men under åren har vi blundat för den svåra situation den befinner sig i. Global uppvärmning är inte ett abstrakt begrepp utan ett globalt fenomen som inträffar så långsamt även i detta ögonblick.


Till följd av växthusgaser som fångar solstrålningen i atmosfären, kan den globala uppvärmningen förändra hela jordens karta, förskjuta områden, översvämma många länder och förstöra flera livsformer. Extremt väder är en direkt följd av den globala uppvärmningen men det är inte en uttömmande konsekvens. Det finns praktiskt taget obegränsade effekter av global uppvärmning som alla är skadliga för livet på jorden. Havsnivån ökar med 0. Detta händer på grund av smältningen av polarisarna på grund av den globala uppvärmningen. Detta har ökat frekvensen av översvämningar i många låglandsområden och har orsakat skador på korallreven. Arktis är ett av de värst drabbade områdena som drabbats av den globala uppvärmningen. Luftkvaliteten har påverkats negativt och havsvattnets surhetsgrad har också ökat och orsakat allvarliga skador på marina livsformer.


Allvarliga naturkatastrofer orsakas av den globala uppvärmningen som har haft fruktansvärda effekter på liv och egendom. Så länge mänskligheten producerar växthusgaser kommer den globala uppvärmningen att fortsätta att accelerera. Konsekvenserna märks i mycket mindre skala som kommer att öka för att bli drastiska inom en snar framtid. Makten att rädda dagen ligger i människors händer, behovet är att gripa dagen. Energiförbrukningen bör minskas på individuell basis. Bränsleeffektiva bilar och annan elektronik bör uppmuntras för att minska slöseriet med energikällor, uppsats om global uppvärmning och dess effekter. Detta kommer också att förbättra luftkvaliteten och minska koncentrationen av växthusgaser i atmosfären.


Global uppvärmning är ett ont som bara kan besegras när man bekämpar det tillsammans. Det är bättre sent än aldrig. Om vi ​​alla tar steg idag har vi en mycket ljusare framtid i morgon. Global uppvärmning är förbannelsen av vår existens och olika strategier har kommit upp över hela världen för att bekämpa den men det räcker inte. Den faktiska skillnaden görs när vi arbetar på individuell nivå för att bekämpa den. Att förstå dess betydelse nu är avgörande innan det blir ett oåterkalleligt misstag. Att utrota den globala uppvärmningen är av yttersta vikt och var och en av oss är lika ansvarig för den som nästa.


Hör alltid om global uppvärmning överallt, men vet vi vad det egentligen är? Det onda av den värsta formen, global uppvärmning är ett fenomen som kan påverka livet mer dödligt. Planeten blir gradvis varmare och hotar existensen av livsformer på den. Trots att den obevekligt studeras och forskas på, förblir den globala uppvärmningen för majoriteten av befolkningen ett abstrakt vetenskapsbegrepp. Det är detta koncept som under årens lopp har kulminerat i att göra den globala uppvärmningen till en skarp verklighet och inte ett koncept som täcks av böcker. Den globala uppvärmningen orsakas inte av en enda anledning som kan bromsas, uppsats om global uppvärmning och dess effekter. Förbränning av bränslen för matlagning, i fordon och för andra konventionella användningar produceras en stor mängd växthusgaser som koldioxid, metan bland många andra, vilket påskyndar den globala uppvärmningen.


En skenande avskogning resulterar också i global uppvärmning eftersom mindre grönt täcke resulterar i en ökad närvaro av koldioxid i atmosfären som är en växthusgas, uppsats om global uppvärmning och dess effekter. Att hitta en lösning på den globala uppvärmningen är av omedelbar vikt, uppsats om global uppvärmning och dess effekter. Global uppvärmning är ett fenomen som måste bekämpas enat. Att plantera fler träd kan vara det första steget som kan tas för att avvärja de allvarliga konsekvenserna av den globala uppvärmningen. Att öka det gröna locket kommer att leda till att kolets kretslopp regleras.


Det bör ske en övergång från att använda icke-förnybar energi till förnybar energi som vind- eller solenergi som orsakar mindre föroreningar och därmed hindrar accelerationen av den globala uppvärmningen. Att minska energibehovet på individnivå och att inte slösa energi i någon form är det viktigaste steget att ta mot den globala uppvärmningen. Varningsklockorna ringer för att väcka oss från den djupa sömn av självbelåtenhet vi har glidit in i. Människor kan kämpa mot naturen och det är hög tid att vi erkänner det, uppsats om global uppvärmning och dess effekter.


Med alla våra vetenskapliga framsteg och tekniska uppfinningar är det osannolikt att bekämpa de negativa effekterna av global uppvärmning. Vi måste komma ihåg att vi inte ärver jorden från våra förfäder utan lånar den från vår framtida generation och ansvaret ligger på våra axlar att testamentera dem en frisk planet för liv att existera. En bra åtgärd på en dag för att bekämpa värmen. Global uppvärmning och klimatförändringar är två sidor av samma mynt. Båda är relaterade till varandra och två frågor av stor oro över hela världen. Svarta hål har börjat bildas i ozonskiktet som skyddar jorden från skadliga ultravioletta strålar. Mänskliga aktiviteter har skapat klimatförändringar och global uppvärmning. Industriellt avfall och ångor är de största bidragsgivarna till den globala uppvärmningen.


En annan faktor som påverkar är förbränning av fossila bränslen, avskogning och även en av orsakerna till klimatförändringarna. Global uppvärmning har resulterat i krympande bergsglaciärer i Antarktis, Grönland och Arktis och orsakat klimatförändringar. Växlande uppsats om global uppvärmning och dess effekter användningen av fossila bränslen till energikällor som vind och sol. När du köper någon elektronisk apparat köp den bästa kvaliteten med energibesparingsstjärnor. En term som vi ofta möter idag är global uppvärmning. Vår bekantskap med termen är begränsad till våra läroböcker och de negativa konsekvenser som vi läser om.


Men vilken global uppvärmning egentligen är så mycket mer än ett teoretiskt begrepp. Global uppvärmning hänvisar till fenomenet med gradvis uppvärmning av jorden på grund av fångst av värme främst på grund av mänskliga aktiviteter. Dess faror är inte begränsade till bara vissa aspekter utan är allomfattande och kan sätta livets existens på jorden i fara. Även om det finns flera orsaker till den globala uppvärmningen, bidrar vissa viktiga orsaker mer uppsats om global uppvärmning och dess effekter andra. Dessa faktorer accelererar dess hastighet:. Cykla in i din framtid med en bättre atmosfär. Att skriva en effektiv uppsats kräver färdigheter som få människor besitter och ännu färre vet hur man implementerar. Även om att skriva en uppsats kan vara en mödosam uppgift som ibland kan vara nervös, kan vissa viktiga tips ingjutas för att utarbeta en framgångsrik uppsats.


Dessa innebär att fokusera på uppsatsens struktur, planera den väl och betona viktiga detaljer. Nedan nämns några tips som kan hjälpa dig att skriva bättre struktur och mer genomtänkta essäer som kommer att nå ut till dina läsare:. Vi hoppas att den här bloggen gav dig en idé om hur du skriver och presenterar en uppsats om global uppvärmning som tydligt uttrycker dina åsikter. Förmågan att skriva en uppsats kommer väl till pass när du ställer upp för standardiserade språktest. Funderar på att ta en snart? Leverage Edu ger den bästa onlinetestförberedelsen för detsamma via Leverage Live.





uppsats om naturvård



En skenande avskogning resulterar också i global uppvärmning eftersom mindre grönt täcke resulterar i en ökad närvaro av koldioxid i atmosfären som är en växthusgas. Att hitta en lösning på den globala uppvärmningen är av omedelbar vikt. Global uppvärmning är ett fenomen som måste bekämpas enat. Att plantera fler träd kan vara det första steget som kan tas för att avvärja de allvarliga konsekvenserna av den globala uppvärmningen. Att öka det gröna locket kommer att leda till att kolets kretslopp regleras. Det bör ske en övergång från att använda icke-förnybar energi till förnybar energi som vind- eller solenergi som orsakar mindre föroreningar och därmed hindrar accelerationen av den globala uppvärmningen.


Att minska energibehovet på individnivå och att inte slösa energi i någon form är det viktigaste steget att ta mot den globala uppvärmningen. Varningsklockorna ringer för att väcka oss från den djupa sömn av självbelåtenhet vi har glidit in i. Människor kan kämpa mot naturen och det är hög tid att vi erkänner det. Med alla våra vetenskapliga framsteg och tekniska uppfinningar är det osannolikt att bekämpa de negativa effekterna av global uppvärmning. Vi måste komma ihåg att vi inte ärver jorden från våra förfäder utan lånar den från vår framtida generation och ansvaret ligger på våra axlar att testamentera dem en frisk planet för liv att existera. En bra åtgärd på en dag för att bekämpa värmen. Global uppvärmning och klimatförändringar är två sidor av samma mynt.


Båda är relaterade till varandra och två frågor av stor oro över hela världen. Svarta hål har börjat bildas i ozonskiktet som skyddar jorden från skadliga ultravioletta strålar. Mänskliga aktiviteter har skapat klimatförändringar och global uppvärmning. Industriellt avfall och ångor är de största bidragsgivarna till den globala uppvärmningen. En annan faktor som påverkar är förbränning av fossila bränslen, avskogning och även en av orsakerna till klimatförändringarna. Global uppvärmning har resulterat i krympande bergsglaciärer i Antarktis, Grönland och Arktis och orsakat klimatförändringar. Att byta från användning av fossila bränslen till energikällor som vind och sol. När du köper någon elektronisk apparat köp den bästa kvaliteten med energibesparingsstjärnor. En term som vi ofta möter idag är global uppvärmning.


Vår bekantskap med termen är begränsad till våra läroböcker och de negativa konsekvenser som vi läser om. Men vilken global uppvärmning egentligen är så mycket mer än ett teoretiskt begrepp. Global uppvärmning hänvisar till fenomenet med gradvis uppvärmning av jorden på grund av fångst av värme främst på grund av mänskliga aktiviteter. Dess faror är inte begränsade till bara vissa aspekter utan är allomfattande och kan sätta livets existens på jorden i fara. Även om det finns flera orsaker till global uppvärmning, bidrar vissa huvudorsaker mer än andra. Dessa faktorer accelererar dess hastighet:. Cykla in i din framtid med en bättre atmosfär. Att skriva en effektiv uppsats kräver färdigheter som få människor besitter och ännu färre vet hur man implementerar. Även om att skriva en uppsats kan vara en mödosam uppgift som ibland kan vara nervös, kan vissa viktiga tips ingjutas för att utarbeta en framgångsrik uppsats.


Dessa innebär att fokusera på uppsatsens struktur, planera den väl och betona viktiga detaljer. Nedan nämns några tips som kan hjälpa dig att skriva bättre struktur och mer genomtänkta essäer som kommer att nå ut till dina läsare:. Vi hoppas att den här bloggen gav dig en idé om hur du skriver och presenterar en uppsats om global uppvärmning som tydligt uttrycker dina åsikter. Förmågan att skriva en uppsats kommer väl till pass när du ställer upp för standardiserade språktest. Funderar på att ta en snart? Leverage Edu ger den bästa onlinetestförberedelsen för detsamma via Leverage Live.


Registrera dig idag för att veta mer! Lämna ett svar Avbryt svar. Din e-postadress kommer inte att publiceras. Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar. Det här var verkligen en bra uppsats om global uppvärmning... Det har använts många unika ord.. och jag gillade det verkligen!!! Seriöst, jag hade letat efter en uppsats om global uppvärmning precis så här... Jag vill lära mig hur man skriver uppsatser så jag gick med på den här sidan. Den här sidan är väldigt användbar för alla. Hej, vi är glada att vi kunde hjälpa dig att skriva uppsatser. Det är inte bra att ha global uppvärmning på vår jord. Så vi måste alla skogsplanteringsprogram på hela världen. En app för alla dina utlandsstudier Ladda ner x.


En app för alla dina utlandsstudier behöver veta mer x. En app för alla dina behov av att studera utomlands. Börja din resa, spåra dina framsteg, växa med samhället och så mycket mer. Skanna QR-koden för att ladda ner Leverage Edu-appen. E Uppsats. Den här bloggen innehåller: Vad är global uppvärmning? Exempeluppsatsuppsats om global uppvärmning i — orduppsats om global uppvärmning i ord Uppsats om global uppvärmning i ord Uppsats om global uppvärmning UPSC-uppsats om klimatförändringar och global uppvärmning Punkt om global uppvärmning Tips för att skriva en uppsats. Uppsats om miljö. Essä om föroreningar.


IELTS essäämnen. Essä om kvinnors egenmakt. Uppsats om katastrofhantering. PTE skrivande uppsats. Uppsats om hållbar utveckling. Uppsats om barnarbete. IELTS-exempeluppsatser. Exempel på TOEFL-uppsatser. Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras. Ta första steget idag. Prata med en expert. Du kanske också gillar. Läs mer 15 minuters läsning. Enligt NASA inkluderar de primära växthusgaserna som är ansvariga för den globala uppvärmningen vattenånga, koldioxid, metan, dikväveoxid och klorfluorkolväten. Avskogning leder till ett överflöd av koldioxid, och jordbruk leder till ett överflöd av metan NASA, därför är ohållbara jordbruksmetoder och relaterade problem som markanvändning en av de största orsakerna till ansamling av växthusgaser.


Ohållbart jordbruk är en viktig orsak till den globala uppvärmningen. Det finns flera anledningar till att jordbruket är ett problem. En orsak är kopplad till markanvändning. När regnskogar och andra vegetationstäta områden huggs ner för att ge plats åt jordbruket blir resultatet ett ökat koldioxidutsläpp MacMillan, Många grödor och lantbruksdjur är särskilt dåliga för miljön. Till exempel släpper djur som nötkreatur ut metan, en växthusgas, och vissa gödselmedel som används i stor utsträckning i jordbruket med monogrödor leder också till utsläpp av växthusgaser NASA, men förbränning av fossila bränslen som kol och olja för elproduktion och transporter orsakar också global uppvärmning.


Global uppvärmning är ett problem eftersom det kan leda till extrema väderförhållanden, översvämningar på grund av stigande havsnivåer och resulterande dödsfall, förstörelse och förskjutning. De huvudsakliga effekterna av den globala uppvärmningen kommer att vara på jordbruksproduktion och livsmedelsförsörjning, på vattensäkerhet, på befolkningsförflyttning, ekonomiska skador på grund av naturkatastrofer och de humanitära och eventuellt militära effekterna av global uppvärmning. Global uppvärmning kommer att leda till förändringar i vädermönster, vilket gör att vissa områden kommer att uppleva översvämningar och andra områden att uppleva torka NASA. Resultatet är att livsmedelsproduktionen kommer att bli mindre tillförlitlig, och det kan bli stora missväxter. Skördemisslyckanden och oförutsägbara livsmedelsförsörjningar kommer att driva upp priserna på mat, vilket leder till humanitära kriser, och möjligen till och med orsaka svält i några av de mest drabbade områdena.


Förutom förändringar i livsmedelsproduktionen kommer den globala uppvärmningen också att leda till ökade extrema väderhändelser inklusive stora stormar som orkaner och skogsbränder Union of Concerned Scientists. Dessa extrema vädermönster kan förstöra hela samhällen, vilket leder till humanitära kriser. Det initiala extrema vädret kan orsaka dödsfall, medan de långsiktiga effekterna inkluderar befolkningsförflyttning och flyktingkriser. På grund av vad det kan betyda för fördrivning och flyktingkriser, kan den globala uppvärmningen orsaka krig i framtiden. Stigande temperaturer gör att ispaket smälter i de arktiska och andra glaciärområdena.


Issmältningen är den främsta orsaken till höjningar av havsnivån. Vissa isförpackningar kommer att smälta direkt i havet, vilket också förändrar salthalten i havsvattnet, vilket påverkar allt undervattensliv. När inlandsglaciärer smälter fyller det extra vattnet floder, vilket kan leda till katastrofala översvämningar. Stigande havsnivåer kan översvämma kustområden och få hela öar att försvinna. Översvämningar på grund av den globala uppvärmningen kan fördriva otaliga människor runt om i världen och skapa humanitära kriser. Som MacMillan också påpekar ökar översvämningar också spridningshastigheten för smittsamma sjukdomar.


Därför kan den globala uppvärmningen indirekt leda till sjukdomsspridning. Det är också viktigt att ta itu med effekterna av den globala uppvärmningen på icke-mänskliga befolkningar på planeten jorden. Den globala uppvärmningen har potential att utplåna hela arter. Hela ekosystem kommer att förändras på grund av den globala uppvärmningen, vilket gör att vissa djur och växter flyttar till nya territorier, förändrar näringskedjorna och också förändrar relationerna mellan människor och natur. En annan viktig effekt av den globala uppvärmningen är relaterad till nationell säkerhet. Som Union of Concerned Scientists påpekar kan den globala uppvärmningen direkt påverka amerikanska militärbaser, särskilt de som ligger i kustområden. Förutom påverkan på militärbaser som riskerar att bli översvämmade, kan den globala uppvärmningen också skapa nationella säkerhetsproblem som att avleda militära resurser för att hjälpa offren för klimatförändringarna.


Om USA upplever vattenbrist eller missväxt på grund av global uppvärmning, skulle det också bli mer sårbart och beroende av andra nationer, skapa nationella säkerhetskriser eller alternativt få en krigförande president att invadera ett annat land för sina resurser. Hur man förhindrar global uppvärmning och minimerar skador. Att vidta åtgärder mot den globala uppvärmningen kräver nu en samordnad koalition mellan den privata och offentliga sektorn runt om i världen. På samma sätt måste den privata sektorn bli mer miljömässigt ansvarsfull och kräver nya lagar mot föroreningar om det behövs. Tyvärr kan det vara en utmaning att få flera intressenter att arbeta tillsammans, även inom samma land.


Att skapa internationella koalitioner mellan regeringar och organisationer inom den privata sektorn har hittills varit ineffektivt, men det finns fortfarande utrymme för hopp. Som Union of Concerned Scientists hävdar, är att minska utsläppen av växthusgaser den första och viktigaste affären och kommer att kräva att politikerna vidtar åtgärder. Anledningen till att politiker ofta är ovilliga att vidta åtgärder är rädsla för att det skulle påverka ekonomin negativt. Trots allt har många företag ännu inte utvecklat alternativa metoder, processer eller teknologier som kan ersätta de som orsakade den globala uppvärmningen. För att övervinna detta problem måste politikerna samtidigt anta lagar som erbjuder incitament till företag att utveckla alternativa tekniker eller energikällor.


En annan anledning till att regeringar måste ta ansvar är att markanvändningsproblem på de flesta ställen kan mildras genom lagstiftning. Istället för att tillåta mer avskogning kan regeringar upphöra med ny utveckling till förmån för en mer hållbar ekonomisk politik. Behöver du hjälp med att skriva din uppsats? Komma igång. Att vidta åtgärder mot den globala uppvärmningen kräver en mångfacetterad insats, som kombinerar arbete med den privata sektorn och bildar lokala, regionala, nationella och internationella koalitioner. Varje region kommer att uppleva den globala uppvärmningen på olika sätt. Därför är det viktigt att inte bara fokusera på vad som kan göras nationellt eller internationellt utan även lokalt.


Varje samhälle måste bygga sin egen motståndskraftsstrategi för att minska skadorna. Till exempel måste regioner i Kalifornien och den amerikanska västern som kan drabbas av större skogsbränder och torka ha förbättrade brandbekämpningsstrategier. Låglänta kustregioner som Florida och Atlantkusten måste ha evakuerings- eller landåtervinningsåtgärder på plats i händelse av stormar och stigande havsnivåer. Lokala förhållningssätt bidrar till att skapa mer robusta långsiktiga lösningar. Det är ofta lättare att få mindre grupper av människor från samma region att komma överens om en handlingslinje än för större och mer mångsidiga enheter. Invånarna i ett område kan se de omedelbara resultaten av sitt arbete och är mer kopplade till behovet av att vidta åtgärder för sitt samhälle.


Enskilda konsumenter måste också ta ansvar för sina val för att bidra till att minska den globala uppvärmningen. Eftersom den privata sektorn svarar på konsumenterna, och eftersom regeringarna svarar på den privata sektorn, har konsumenterna i slutändan mer makt än de kanske tror. Genom att välja hållbara produkter och stödja hållbara, etiska företag kan individer minska den globala uppvärmningen. Att äta mindre kött eller inget kött är ett sätt att bidra till arbetet med att minska efterfrågan på ohållbara jordbruksmetoder.


På samma sätt kan bojkott av produkter som tillverkas på sätt som bidrar till den globala uppvärmningen också bidra till att skapa en konsumentdriven revolution. Att gå, cykla och på annat sätt undvika onödig användning av bränsleförbrännande bilar är ett annat sätt som konsumenter kan göra skillnad redan innan regeringar är villiga att vidta åtgärder. Som Union of Concerned Scientists också påpekar, har individer ett ansvar att främja vetenskaplig läskunnighet och minska desinformation. När väljarna får information om den globala uppvärmningen, är de mer kapabla och sannolikt att välja tjänstemän som är dedikerade till att implementera lösningar.


Att minimera skador är också en viktig strategi för global uppvärmning. Både regeringar och den privata sektorn måste arbeta tillsammans för att skapa mer motståndskraftiga samhällen. Katastrofer kommer att hända, men reaktionerna måste vara mer robusta. Till exempel måste den offentliga infrastrukturen förbättras så att orkaner som Katrina orsakar mindre skada än de gjorde. Att hjälpa de mest utsatta områdena runt om i världen att förbereda sig för katastrofer och evakuera människor så säkert och effektivt som möjligt är ett av de viktigaste sätten att reagera på problemet med global uppvärmning. Det kan vara omöjligt att helt eliminera den globala uppvärmningen på grund av den enorma befolkningen på planeten, men mycket kan göras för att minimera den och minska skadorna. Att göra något åt ​​den globala uppvärmningen kräver att vara proaktiv, både när det gäller att förändra hur industrin fungerar, och även bygga motståndskraft för att minimera skadorna som kan bli följden av extremt väder, torka och andra problem.


MacMillan, A. Global uppvärmning NASA Union of Concerned Scientists konfronterar klimatförändringarnas verklighet. Skriver du din uppsats om global uppvärmning för en klass i miljövetenskap? Om så är fallet, se till att du använder trovärdiga vetenskapliga källor och pratar om växthusgasernas kemi och andra vetenskapliga principer. Men om du skriver din uppsats för en debattklass eller för en engelsk sammansättningsklass, vill du använda principerna för argumenterande uppsats eller förklarande uppsatsskrivning. Du kan till och med bli ombedd att skriva om global uppvärmning ur ett historiskt perspektiv, som att spåra utvecklingen av politik eller attityder till global uppvärmning.


Klasser i sociologi, antropologi och psykologi kan också be dig att skriva om attityder till global uppvärmning. Kom ihåg att använda en disposition för att hålla dig organiserad när du skriver, och korrekturläsa ditt exemplar när du är klar med ditt utkast. För att undvika att bli anklagad för plagiat när du skriver en uppsats, håll alltid reda på vilka källor du använder och citera dem ordentligt i avsnittet Referenser eller Bibliografi i din uppsats.

No comments:

Post a Comment