Monday, January 10, 2022

Uppsats presentera mig

Uppsats presentera mig



Detta kommer att hjälpa mig att bli en framgångsrik person och även påverka andras liv medan jag håller på. Personligheter, oavsett hur olika de är, gör världen full av varianter. Under mitt yngre år hade jag gått med i Math club, Robotics club och även anmält mig till några hedersklasser. Jag värdesätter personlig utveckling och mänsklig etik. Mina hobbyer inkluderar musik, läsning och resor, uppsats presentera mig. jag uppsats presentera mig känna sig lycklig i den meningen, att socialiseras under skuggan och vägledning av de mest respekterade och älskade medmänniskorna.





Självintroduktionsexempel



Friskrivningsklausul: Denna uppsats har skickats in av en student. Detta är inte ett urval av det arbete som skrivits av professionella akademiska författare. Alla åsikter, resultat, slutsatser eller rekommendationer som uttrycks i detta arbete är författarnas och återspeglar inte nödvändigtvis StudySaurus åsikter. Min kultur och min passion för skådespeleri är det som definierar mig som person. Till att börja med måste jag ytterligare förklara vem jag är; Jag föddes i Puerto Rico, en liten ö i Karibien. Mitt första språk var spanska, men jag var tillräckligt utbildad för att tala engelska, även om det inte var så välutvecklat som det borde ha varit. När problem uppstod i mitt hemland bestämde mina föräldrar att det var bäst för oss att flytta till USA där vi skulle vara säkrare.


Ändå kämpade jag när uppsats presentera mig kom till att prata ordentlig engelska runt mina lärare och frätande klasskamrater. Erfarenheten fick mig bara att lära mig och förstå språket, så jag kom snabbt ikapp mina kamrater. Som ett resultat av detta blev skådespeleriet min passion, jag ägnade större delen av mitt liv åt att stå på scenen eller framför en kamera, vilket gjorde att jag kunde prata engelska överlägset. Jag spelade i mer än 18 pjäser och en kortfilm, uppsats presentera mig, samt regissera en pjäs och skriva en kortfilm när jag började mitt sista år. Men min framgång med engelsmännen uppsats presentera mig menade inte det Uppsats presentera mig hade glömt var jag kom ifrån.


Vi som grupp representerar vår kultur genom att hjälpa de behövande och skapa en röst. Jag hoppas kunna fortsätta att påverka och hjälpa mina kamrater att lära sig mer om den latinamerikanska kulturen efter gymnasiet. Jag strävar efter att fortsätta agera när jag växer, samt att representera min kultur i form av service och tal. StudySaurus drivs av två uni-studenter som fortfarande får en kick av att lära sig nya saker. Vi uppsats presentera mig att dela dessa erfarenheter med dig, uppsats presentera mig. Fast på din uppsats? Sök efter sökning. Home Knowledge Base Application Essays Presentera dig själv uppsats. College Antagning: Vad är din identitet, berätta om dig själv? Det här är min identitet, uppsats presentera mig, det här är jag.


Var detta material till hjälp? Ja Nej. Lämna en kommentar? Avbryt svar. Om StudySaurus Community. fel: Innehållet är skyddat!!





exempel på samhällsuppsats



Detta är inte ett urval av det arbete som skrivits av professionella akademiska författare. Alla åsikter, resultat, slutsatser eller rekommendationer som uttrycks i detta arbete är författarnas och återspeglar inte nödvändigtvis StudySaurus åsikter. Min kultur och min passion för skådespeleri är det som definierar mig som person. Till att börja med måste jag ytterligare förklara vem jag är; Jag föddes i Puerto Rico, en liten ö i Karibien. Mitt första språk var spanska, men jag var tillräckligt utbildad för att tala engelska, även om det inte var så välutvecklat som det borde ha varit. När problem uppstod i mitt hemland bestämde mina föräldrar att det var bäst för oss att flytta till USA där vi skulle vara säkrare.


Ändå kämpade jag när det gällde att prata ordentlig engelska runt mina lärare och kaustiska klasskamrater. Erfarenheten fick mig bara att lära mig och förstå språket, så jag kom snabbt ikapp mina kamrater. Som ett resultat av detta blev skådespeleriet min passion, jag ägnade större delen av mitt liv åt att stå på scenen eller framför en kamera, vilket gjorde att jag kunde prata engelska överlägset. Jag spelade i mer än 18 pjäser och en kortfilm, samt regisserade en pjäs och skrev en kortfilm när jag började mitt sista år. Min framgång med det engelska språket betydde dock inte att jag hade glömt var jag kom ifrån. Vi som grupp representerar vår kultur genom att hjälpa de behövande och skapa en röst. Jag hoppas kunna fortsätta att påverka och hjälpa mina kamrater att lära sig mer om den latinamerikanska kulturen efter gymnasiet.


Jag strävar efter att fortsätta agera när jag växer, samt att representera min kultur i form av service och tal. Jag är född i Vietnam. Jag har precis varit i U. S 4 månader. Det är så mycket att veta om mig. Först och främst som att le, jag gillar dröm, som att alla var snälla mot mig. Jag gillar att sova för när jag sover kan jag koppla av efter trött skoltid och jag kan göra vad som helst i min dröm. Jag gillar att studera och jag vill lära mig mer. Jag älskar min familj, så jag gillar att resa med dem på semestern. Jag gillar tyst, så jag gillar att läsa roman kärlek. För mig kan jag lära mig mycket att läsa. Kan se nytt liv i romanen och få mig att hoppas bättre i framtiden. Jag vill bli fotograf, för jag vill fånga det vackra ögonblicket i livet.


När du ser en bild kommer du att känna denna scen framför dina ögon. Solnedgång och soluppgång, eller av misstag får du bild av ett barn som ler. Som mitt födelsedatum för den dagen grät alla log. Även om jag gillar många saker så är det här något här i världen. Jag tror att livet blir bättre om alla skulle vara trevliga med sig själva. Jag känner att jag har stora saker. Försök att få min dröm. Jag vill bygga en liten familj med min man och mina barn. Jag önskar allt gott för alla kärlek. Den här uppsatsen skrevs av en studiekamrat. Du kan använda den som en guide eller ett exempel för att skriva ditt eget papper, men kom ihåg att citera det korrekt.


Välj skicklig expert på ditt ämne och få originalpapper med gratis plagiatrapport.

No comments:

Post a Comment